2013 m. liepos 17 d., trečiadienis

Knygelė svajonėms užsirašyti ir išpildyti:)

Atostogos baigėsi...sunku įsivažiuoti atgal į ritmą..noriu atgal prie jūros:)
Bet yra ir geroji atostogų pabaigos pusė- įkvėpimas su kaupu:)
Vieną vakarą, kai jau buvo praėjusios kelios dienos po atostogų, staiga kilo idėja, pasidaryti svajonių knygelę. Tokią knygelę, į kurią galėčiau surašyti savo asmenines svajones, norus..Per atostogas, atsirado laiko pagalvoti ir apie save:)..tai tiek visokių minčių kilo...bet jei jos nenugula ant popieriaus, tai greit užsimiršta, nes su dabartiniu gyvenimo ritmu,man reik jau konspektuot kas vakar įvyko:)) tai nekalbu apie norus, kuriuos greit pamirštu ir vis laiko neatrandu nei užsirašyti nei įgyvendinti...bet va atostogos padėjo sugrįšti į save ir  per vakarą sukurti, savo svajonių užrašinę, kai vaikai buvo suguldyti į lovas:) Taip patiko daryti tokio tipo knygelę, kad kelių dienų bėgyje, manau padarysiu dar ne vieną- vyrui, mamai, broliui:))
























4 komentarai:

  1. Labai jauki uzrasine! Jau dabar, atrodo, paemus i rankas noretusi ja vartyt ir vartyt ;) O isivaizduoju, kai ji bus pilna minciu graziu - neikainojama vertybe taps! ;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai miela ir tokia turtinga...
    Tikrai šauni idėja, tik aš dar kažkaip nesijaučiu priaugusi iki tokio lygio projektuko (kaip tie tituliniai lapai padaryti?).
    O atostogos prie jūros yra nuostabu - man irgi Kuršių Nerija su savo nuostabiais peizažais sapnuosis ilgai ir gal gims koks skrebukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai si karta gavosi tokia miela sirdziai, kad norisi rasyt rasyt ir rasyt savo norus:))
    GyWai, tu klausi apie virseli? Virselis ir vienas dar lapas viduje yra is sumustiniu maiselio "dogypack'o"..visi lapai susiuti..anspauduoti..uzrasai ant virselio, tai rub-on'sai..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žiūrisi tikrai labai dailiai....

    AtsakytiPanaikinti